Home 1:1 Dag Retreat

1:1 Dag Retreat

by Renske Reniers

Fijn dat je er bent!

Je bent ondernemer, coach, energetisch therapeut, lichtwerker (in wording) of iemand die veel geeft, veel plannen heeft en vaak AAN staat.

 

Je voelt de innerlijke roep om gehoor te geven aan zelfonderzoek en dat voelt soms mega spannend en overweldigend en kan je soms het idee geven; waar moet ik beginnen en wat zijn mijn hartsverlangens eigenlijk en hoe maak ik daar (opnieuw) contact mee?

Wat mag ik loslaten of toelaten zodat mijn leven rustiger en fijner voelt voor mij?

 

Je voelt de behoefte aan een diepe verbinding met jezelf én totale ontspanning: een dag die he-le-maal over JOU gaat.

 

Tijdens deze dag ben ik er helemaal voor jou. We maken contact met je innerlijke verlangens en stellen van daaruit het programma samen.

 

Wat mag je van mij verwachten?

100% aanwezigheid, veiligheid en eerlijkheid

een spiegel

hart tot hart verbinding

 

Hoe kan deze dag er uitzien?

Ontvangst met koffie/thee/water naar keuze

Maken tijd voor jouw bewuste intentie

Werken aan jouw verlangen/vraag en diven we diep in jouw schaduw/saboteur

2 uur coaching/ energetische behandeling naar keuze

inclusief huisgemaakte lunch (ik houd rekening met jouw dieetwensen)

 

Hoe lang duurt deze dag?

Houd er rekening mee dat een 1:1 dag retreat ongeveer 3 uur duurt.

 

Wat zijn de kosten?

Een 1:1 dag retreat kost €155,00 exclusief btw, reiskosten zijn voor je eigen rekening.

Ik WIL!

Tof, je bent ZO welkom!

renske@wijseneigen.com, binnen 48 uur maken we een afspraak.

Het is een feestje om een dag met jou te zijn. Dankjewel voor jouw warmte, gastvrijheid, onze rauwe gesprekken en jouw enorme spiegel!

Dankjewel lieve Rens- voor jouw spiegel en je no nonsense. Ik ga met nieuwe inspiratie en veel om over na te denken naar huis.

 

Rens, ik kan je niet genoeg bedanken. Er is iets verschoven. Ieder woord wat je zei kwam binnen. Ik voelde me veilig en geliefd. Dankjewel!

‘Ik denk dat niemand mij ooit zo heeft weten te raken en dat voelde enorm spannend en groots en eerst onveilig. Jij bleef erbij en nodigde me uit om te voelen en aanwezig te zijn. Jezus, dit werkt nog steeds helemaal door’

Goed om te weten!♥

Oh ja, wist je dat je de BTW van alles wat je in jezelf investeert zoals bijvoorbeeld coachtrajecten, cursussen en bijvoorbeeld dag retreats bij de belasting kunt meenemen en aftrekken – zowel zakelijk als particulier-  als opleidingskosten?

een afspraak maken is het maken van een commitment, wij hebben dan een afspraak gemaakt. Ik verbind me met jou en zorg voor de voorbereidingen die dat vragen. In eer en respect naar jouw eigen proces en in waardering naar alles wat er qua organisatie nodig is, is het goed om te beseffen dat kosteloos annuleren op het laatste moment niet mogelijk is (ook niet bij ziekte en overmacht).

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Anne -floor van Nunen. Je kan haar vinden @travelwithflora op Instagram.