Lieverd, ik zie je👁️

👁️

Durf je stil te zijn als luid zijn is wat je jezelf hebt aangeleerd en andersom?
Mag je rusten en je overgeven, terwijl je jezelf hebt aangeleerd om juist keihard door te gaan?
Durf je om hulp te vragen, klein te zijn, terwijl alles wat je kent groot zijn en zelluf doen is?
Durf je te openen en zacht te zijn en aanwezig voor jezelf en met anderen, als alle gedrag dat je jezelf hebt aangeleerd is om jezelf en anderen onbewust ver uit de buurt te houden?
Durf je voorbij de oppervlakte te bewegen, voorbij de buitenwereld en echt naar jezelf te kijken – naar je binnenwereld?
Mag je zakken in je lijf, in je hart en in je buik en voelen, voelen, voelen, voordat je onbewust en onbedoeld naar je hoofd en dromen en plannen vertrekt?
Durf je te zitten met je pijn, met je verwondingen, je verslavingen, je kwetsuren en de muren omdat daar zoveel schatten verborgen liggen?


In jou.


I’m here right beside you,
We gaan diep
Onder de oppervlakte
In je lijf

 

👁️ik ben aanwezig en ik nodig je uit.

💃🏼 IK WIL DIT!

👁️Ik ben hier om je te herinneren, waar wacht je (nog) op?

  • wie je bent ZONDER veel woorden te gebruiken
  • wie je was voordat je jezelf van alles liet vertellen
  • wie je wilt zijn en hoe je daar gehoor aan kan geven

Download jouw E-BOOK Reis naar je eigen wijsheid GRATIS!

Zij gingen je voor...

‘Ik heb het nog niet eerder meegemaakt dat ik heb gehuild, gelachen, gedanst en gehuppeld en stil ben geweest in 1 sessie – HAHA, dankjewel voor het herinneren dat dit allemaal MAG!

Ik denk dat er nog nooit zo naar me geluisterd is én dat ik me zo gezien heb gevoeld. F*ck wat vind ik jou confronterend en wat ben ik je dankbaar voor de kennismaking met mijn eigen saboteur en innerlijke leider. Ik mag gewoon mezelf zijn nu, van mezelf. Een enorm groot cadeau, dankjewel, dankjewel- Individueel coachtraject, vrouw 45

Deze weg voelt zeker sinds vorige week als de juiste. De ervaring waarin jij mij begeleid hebt voelt zo puur en oprecht. Pure Eerlijkheid richting mijzelf is hier zo erg van toepassing.
Het benoemen van de saboteur en deze erkennen en nu vooral ook dagelijks herkennen, geeft mij al zoveel extra ruimte en rust. En vanuit deze situatie kan ik ook veel makkelijker terug in de leiderschaps rol treden en weer makkelijker in het ‘zijn’ komen. Ik ben goed op weg (naast sat jij ooook heel goed op weg bent!) en ben je daar heel dankbaar voor ❤️

A, 32

Ik voel me veilig bij je. Onze verbinding is gelijkwaardig en dat is iets wat ik niet eerder heb meegemaakt bij coaches. ik voel me veilig om je in vertrouwen te nemen om datgene te delen wat ik nooit eerder heb gedeeld. Ik voel me gezien en je geeft me vertrouwen dat ik het zelf kan doen. En ik kan het ook Zelf – dat is wat ik iedereen gun – L. 30

‘Ik heb al zoveel van je geleerd: vooral de kennismaking met mijn innerlijk kind heeft veel bij me losgemaakt en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik hoop nog veel meer van je te mogen leren.’ – Individueel coachtraject, Hellen, 35

‘Je houdt me een liefdevolle spiegel voor. Eentje waarin ik heel lang niet heb durven kijken; bang voor afwijzing en nog erger; bang om mezelf te zijn. Dankjewel dat ik steeds dichter bij mezelf en mijn eigen talenten kom. Ik ervaar veel meer innerlijke rust en ben liever voor mezelf. En dat gun ik iedereen!’ – Debby, 29

You're worth it...

Wist je dat alles wat je in jezelf investeert, jou een stukje dichter bij jezelf bent. En dat je het waard bent om deze investeringen te maken! Hiermee zeg je JA tegen jezelf.

Wist je ook dat er ‘potjes’ beschikbaar zijn voor persoonlijke ontwikkelingstrajecten? Informeer daarover bijvoorbeeld bij het UWV, je gemeente of het bedrijf waar je werkt.

Oh ja, wist je dat je de BTW van alles wat je in jezelf investeert zoals bijvoorbeeld coachtrajecten, cursussen en bijvoorbeeld dag retreats bij de belasting kunt meenemen en aftrekken – zowel zakelijk als particulier-  als opleidingskosten?

IK ZEG JA♥

Vragen, opmerkingen, iets dat van je hart mag of een afspraak boeken?

Let(‘s) Go!

Renske@wijseneigen.com

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.