Lieverd, ik zie je👁️

👁️Ik. zie. je.

Ik zie je verlangen naar liefde, naar datgene wat je blij maakt, wat je hart doet openen en je ogen doen stralen;

Je verlangen naar Leiden in plaats van het gevoel dat je aan de zijlin staat

ik zie je verlangen naar vrijheid, naar ‘gewoon’ jezelf te zijn en je talenten te gebruiken

ik zie hoe je je best doet, zo hard je best doet en zo hard probeert en hoe je jezelf hebt leren vertellen dat het best goed gaat

en hoe je eigenlijk in dezelfde cirkels blijft lopen (omdat je niet anders kent – tot nu)

ik zie je.

 

👁️Ik. hoor. je.

ik hoor je verhalen – de verhalen die je jezelf al jaren vertelt –

de verhalen die je al jaren in haar macht hebben

en je in dezelfde cirkeltjes laten lopen

en ik zie ook dat je niet meer weet

dat je in een verhaal zit

dat je in cirkels loopt

ik hoor ook de verhalen van je verlangens en je diepste dromen

 

👁️Ik ben aanwezig en ik nodig je uit

in je diepste verlangens. in dat wat je wilt zeggen en niet durft. dat waar je naar verlangt en bang voor bent. in datgene waarin je jezelf saboteert. situaties waarin je jezelf slachtoffer hebt gemaakt en vergat hoe je kon leiden. dat wat je jezelf of anderen jou hebt laten vertellen. ik ben aanwezig en nodig je uit in je pijn. je verdriet. je schaamte.

Ik nodig je uit naar binnen, zodat je voelt dat je mag gaan leiden.

 

👁️Ik herinner je

aan hoe waardevol je bent, precies goed wie en waar je nu bent.

En vanaf die plek mag je andere keuzes maken.

 

Waar wacht je nog op?

 

 

 

 

💃🏼 IK WIL DIT!

👁️Ik ben hier om je te herinneren, waar wacht je (nog) op?

  • wie je bent ZONDER veel woorden te gebruiken
  • wie je was voordat je jezelf van alles liet vertellen
  • wie je wilt zijn en hoe je daar gehoor aan kan geven

Download jouw E-BOOK Reis naar je eigen wijsheid GRATIS!

Werkwijze

We maken kennis met elkaar en ik nodig je uit in je hartsverlangen (s).

Een kennismaking is gratis (bij een traject) anders kost het €33.33

 

Ik werk met intuïtieve invallen, energetisch lichaamswerk, voice dialogue, creatieve opdrachten, zang, dans, expressie, meditatie en coach technieken via de Hoogendijk Methode.

 

Maar vooral werk ik intuïtief. Met dat wat ik voel dat er nodig is (en dat check ik met jou):

Ik herinner jou aan je eigen innerlijke leider en nodig e uit tot zelf onderzoek (ook als je eerdere ervaringen hebt gehad met labels zoals ‘hooggevoelig’ ‘adhd’ ‘depressies’).

 

We gaan diep.

Naar wat er écht is en leeft. Naar je schaduwen. Je hart en je verlangesn. Naar je lijf en je gevoel. Je innerlijke (gewonde) man. Je innerlijke (gewonde) vrouw en je (innerlijke) kind delen. Naar je plezier, speelsheid, mildheid en liefde.

En alles wat je tegenhoudt en uitnodigt om echt.jezelf.te.kunnen.zijn.

 

Tussendoor krijg je veel huiswerk mee en tussentijds contact is mogelijk.

 

X

 

Tarieven

Een coachgesprek duurt gemiddeld 2 uur en kost €65.00 exclusief btw per uur, voor particulieren.

Als je de behoefte voelt om één dag of één sessie te plannen met mij, dan is wellicht het 1:1 Dag Retreat iets voor jou.

Coachtraject

Ik werk het liefst met commitment en dus een langdurig traject:

Het mini intensive traject omvat 4,5 uur coaching én is voor jou als commitment; als reminder voor je hartsverlangens (omdat je soms zo kan twijfelen en jezelf vergeet te zien, terwijl je eigenlijk wel weet wat je te doen hebt ;). Jouw investering: €333.00 excl. btw.

Het intensive traject omvat 10 uur (5x  uur coaching) én is voor jou als je grote, blijvende stappen wilt zetten in je binnen en buitenwereld. Jouw investering €655.00 excl. btw

 

Zij gingen je voor...

‘Ik heb het nog niet eerder meegemaakt dat ik heb gehuild, gelachen, gedanst en gehuppeld en stil ben geweest in 1 sessie – HAHA, dankjewel voor het herinneren dat dit allemaal MAG!

Ik denk dat er nog nooit zo naar me geluisterd is én dat ik me zo gezien heb gevoeld. F*ck wat vind ik jou confronterend en wat ben ik je dankbaar voor de kennismaking met mijn eigen saboteur en innerlijke leider. Ik mag gewoon mezelf zijn nu, van mezelf. Een enorm groot cadeau, dankjewel, dankjewel- Individueel coachtraject, vrouw 45

Deze weg voelt zeker sinds vorige week als de juiste. De ervaring waarin jij mij begeleid hebt voelt zo puur en oprecht. Pure Eerlijkheid richting mijzelf is hier zo erg van toepassing.
Het benoemen van de saboteur en deze erkennen en nu vooral ook dagelijks herkennen, geeft mij al zoveel extra ruimte en rust. En vanuit deze situatie kan ik ook veel makkelijker terug in de leiderschaps rol treden en weer makkelijker in het ‘zijn’ komen. Ik ben goed op weg (naast sat jij ooook heel goed op weg bent!) en ben je daar heel dankbaar voor ❤️

A, 32

Ik voel me veilig bij je. Onze verbinding is gelijkwaardig en dat is iets wat ik niet eerder heb meegemaakt bij coaches. ik voel me veilig om je in vertrouwen te nemen om datgene te delen wat ik nooit eerder heb gedeeld. Ik voel me gezien en je geeft me vertrouwen dat ik het zelf kan doen. En ik kan het ook Zelf – dat is wat ik iedereen gun – L. 30

‘Ik heb al zoveel van je geleerd: vooral de kennismaking met mijn innerlijk kind heeft veel bij me losgemaakt en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik hoop nog veel meer van je te mogen leren.’ – Individueel coachtraject, Hellen, 35

‘Je houdt me een liefdevolle spiegel voor. Eentje waarin ik heel lang niet heb durven kijken; bang voor afwijzing en nog erger; bang om mezelf te zijn. Dankjewel dat ik steeds dichter bij mezelf en mijn eigen talenten kom. Ik ervaar veel meer innerlijke rust en ben liever voor mezelf. En dat gun ik iedereen!’ – Debby, 29

You're worth it...

Wist je dat alles wat je in jezelf investeert, jou een stukje dichter bij jezelf bent. En dat je het waard bent om deze investeringen te maken! Hiermee zeg je JA tegen jezelf.

Wist je ook dat er ‘potjes’ beschikbaar zijn voor persoonlijke ontwikkelingstrajecten? Informeer daarover bijvoorbeeld bij het UWV, je gemeente of het bedrijf waar je werkt.

Oh ja, wist je dat je de BTW van alles wat je in jezelf investeert zoals bijvoorbeeld coachtrajecten, cursussen en bijvoorbeeld dag retreats bij de belasting kunt meenemen en aftrekken – zowel zakelijk als particulier-  als opleidingskosten?

IK ZEG JA♥

Vragen, opmerkingen, iets dat van je hart mag of een afspraak boeken?

Let(‘s) Go!

Renske@wijseneigen.com

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.