Home Eigenheid Terug van weggeweest én (opnieuw) mijn droom leven!

Terug van weggeweest én (opnieuw) mijn droom leven!

by Renske Reniers

beachIk betrapte me erop dat ik niet zo enthousiast was over het feit dat ik weer terug in Nederland ben. Ik ontliep zoveel mogelijk plaatsen waar ik veel mensen zou tegenkomen en bedacht in mijn hoofd al hoe ik zou reageren op gesprekken die nog niet hadden plaatsgevonden; ik was bovenal niet de beste versie van mezelf die ik de laatste tijd steeds meer was. Dat heeft overigens met niets of niemand te maken maar puur met mezelf; ik denk aan mijn oude leven in Nederland en daar wil ik niet naar terug.

 

 

Afstand

En toen ging ik naar een goede vriendin in het prachtige Scheveningen; hier herkende ik mijn oude patroon en reacties van de afgelopen dagen. Dus besloot ik een extra dag te blijven en dat zorgde voor nieuwe inzichten.’Als je iets niet leuk vind’, hoor ik mezelf zeggen, kun je dat A) accepteren of B) veranderen. Dus koos ik beiden. Ik accepteerde de situatie en mijn reacties en besefte dat ik zelf de sleutel ben tot verandering.

Droomleven

Wat wil ik? Waar word ik op dit moment gelukkig van? Hoe wil ik dat mijn leven er de komende tijd uit gaat zien? Hoe zorg ik ervoor dat ik de beste versie van mezelf kan zijn?

Sporten, schrijven, een part time baantje dat ik leuk vind, wonen vlakbij het strand, genieten van mensen die ik lief heb én alleen tijd is wat er in me opkomt. Kortom wil ik mijn droom gaan leven en ik besefte een paar dagen geleden dat dit overal kan; dus ook in Nederland!

Het is maar net met welke bril ik ernaar kijk en welk glas (om maar in deze termen te blijven) ik de meeste aandacht geef!

Op het strand van Scheveningen besloot ik gister dus opnieuw om mijn dromen te gaan leven en hoe dit leven eruit gaat zien, lees je snel!

Leef jij jouw dromen?

You may also like

1 comment

Anita kapitein 20 september 2016 - 17:22

Ja meid terug in de gewonene wereld is weer wennen want je heb dinoen hier achter gelaten en die ook los wilde laten
Maar dat val niet mee want de mensen hier zij gewoon Door gegaan en als je jou zien willen ze weten hoe jij het gehad heb
Is normaal maar te druk voor jou nog het kom op je af snap ik dus zeg je gewoon tegen de mensen waar je even geen zin heb ander keer vertel ik het jeu even geen zin inhet vandaag al paar keer verteld
Nu Wil Ik GENIETEN met de mensen waar ik weg ben
Wie dit niet snapt jammer

Reply

Leave a Comment