Home Intuïtief Energetisch Masseren

Intuïtief Energetisch Masseren

by Renske Reniers

Een ontspannings cadeau voor jou!

Voel je dat jouw lijf toe is aan ontspanning en aanraking?

Voel je dat het tijd is om weer écht even contact te maken met hoe je je vanbinnen voelt?

Of misschien heb je specifieke klachten zoals lage rugpijn, schouderpijn, hoofdpijn, vermoeide benen waar je al een tijdje mee rondloopt?

Ik geloof dat niemand ooit zoveel tijd en liefde voor mijn lichaam heeft gehad . Dankjewel daarvoor!

Een energetische massage is – buiten dat het super ontspannend is – op gericht dat het jouw zelfherstellend vermogen weer op gang brengt; het activeert je bloedsomloop en helpt gifstoffen afvoeren.

Ik geloof erin dat we onbewust heel veel opslaan in ons lijf – dit kan zich uiten in lichamelijke en fysieke klachten zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, stress, angsten, onrust. Het gevoel alsof we niet helemaal ‘verder’ komen; terwijl we zo ons best doen.

In stilte kun je contact maken, ga je opnieuw voelen en mag je toelaten wat er ook maar komt.

Veel water drinken na de behandeling is zeer aan te raden.

We beginnen met een korte kennismaking: we maken contact met elkaar en staan stil bij jouw verlangen. Naar wens doen we een meditatie.

Een energetische ontspanningsmassage (een kant) 45  minuten kost €45,00 (op factuur excl. 21% BTW)

Een energetische ontspanningsmassage (voor en achterkant) 75 minuten kost €55,00 (op factuur excl. 21% BTW)

Een healing journey duurt in het totaal 90 minuten kost €75,00 (op factuur excl. 21% BTW)

inclusief geleide meditatie en thee.

Kom je ontspannen?

Veelgestelde vragen
  • Wat is een energetische massage? Een energetische massage helpt je lichaam in balans te brengen. Naast dat het zeer ontspannend werkt, kunnen ook bepaalde blokkades en pijnklachten worden verminderd en opgelost. Daarnaast helpt een energetische massage bij het activeren van het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam.
  •  Voor wie is een energetische massage geschikt? Een energetische massage is geschikt voor iedereen – als je het mij vraagt. Het is vooral geschikt voor mensen die rust en ontspanning kunnen gebruiken en/of het gevoel hebben meer contact met je lichaam te maken: een écht cadeau aan jezelf. Daarnaast combineer ik mijn coaching/ gesprekken graag met lichamelijke en intuïtieve oefeningen, zodat jij meer in jouw lichaam komt, leert voelen en blokkades en pijnlijke ervaringen (die we vaak ergens heel diep hebben weggestopt) en die er voor kunnen zorgen dat je fysieke of mentale klachten ervaart – worden verminderd. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maken we kennis met elkaar en stellen we een persoonlijk traject vast.
  •  Ik ben zeer geïnteresseerd in een massage, maar merk dat ik het heel spannend vind…Dat begrijp ik helemaal. Het is voor veel mensen iets heel intiems om aangeraakt te worden op het blote lijf. Ik zou je willen uitnodigen om tóch contact op te nemen; we vinden dan samen een weg die fijn voor jou voelt.
  •  Zijn mannen ook welkom? Mannen zijn zeer welkom in mijn praktijk. Ik vind het wel belangrijk om voordat we een afspraak inplannen, onze intenties voor de massage helder hebben.
  • Hoe kan ik een afspraak maken? Je kunt een e-mail sturen naar renske@wijseneigen.com, zorg dat je jouw telefoonnummer in de e-mail benoemt, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op.

Wat een heerlijk cadeau aan mezelf! Dankjewel!

Is het gek als ik zeg dat ik volgende week weer terug wil komen?

Ik vind aanrakingen (en dan zeker door iemand anders) best spannend en ik besefte me na de massage hoe fijn ik dat eigenlijk vind! Dankjewel daarvoor!

Rens, DANK – JE – WEL voor jouw liefdevolle aanraking – ik ben heel erg geraakt door jouw magische handen!

wow deze massage is veel  meer dan een massage, ik zag opeens dat kleine jongetje in mij dat zich zo vaak onveilig voelt en het was heel heel fijn om te herinneren dat ik echt liever voor hem mag zijn!

 

Goed om te weten♥

een afspraak maken is het maken van een commitment, wij hebben dan een afspraak gemaakt. Ik verbind me met jou en zorg voor de voorbereidingen die dat vragen. In eer en respect naar jouw eigen proces en in waardering naar alles wat er qua organisatie nodig is, is het goed om te beseffen dat kosteloos annuleren op het laatste moment niet mogelijk is (ook niet bij ziekte en overmacht).