Welkom lief, waardevol mens,

Wat is jouw Goud, vroeg ze...

♥Ik wil dat jij de persoon voor jezelf bent die je het allermeest nodig hebt (gehad).

♥Ik wil dat jij voor de spiegel kan staan en je realiseert dat jij het meest pure, oprechte leven leidt dat voor jou belangrijk is en de keuzes maakt die voor jou.

♥Ik wil dat je je veilig voelt in je lijf en in je leven.

♥ Ik wil dat je je innerlijke leider leert vertrouwen

♥Ik wil dat je goed genoeg voelen de basis wordt van je bestaan, zodat je keuzes kan maken die jij graag wilt maken en de stappen leert zetten daar naartoe.

♥Ik wil je uitnodigen tot wie jij voelt dat je in je hart bent en je herinneren aan waar je toe in staat bent en dat je je dat mag volgen!

♥Ik wil dat je midden in het leven staat – dat je voelt dat je alle confrontaties en moeilijkheden aan kan gaan waartoe het leven je uitnodigt.

♥Bovenal wil ik dat je durft te spelen en dansen. Dat je durft te huilen. Dat je moeilijke dingen durft te doen. Dat je je durft te laten raken door de grootsheid en kleinheid van het leven.

♥Ik wens dat je durft te Leven.

♥Dat je de moedige sprong in het diepe durft te nemen in het onbekende: je binnenwereld – daar waar jouw GOUD ligt – en van daaruit kan gaan onderzoeken en bouwen.

(Ik begeleid je met al mijn liefde naar wat echt is en waar voelt – naar dat wat ons verbind – zodat jij kan onderzoeken waar je jezelf van alles vertelt en waar je bang voor bent).

 

Ik ben hier om je te herinneren en uit te nodigen.

Dat is waar mijn GOUD ligt. Dankjewel @marije.elles voor jouw vraag een paar maanden geleden.

Ik geloof dat ik het me herinner;).

Mijn naam is Renske Reniers, 30 jaar oud en ik woon in een idyllisch dorpje in Moerdijk – in de pastorie van een kerk – dat ik Villa Kakelbont noem. Ik noem mezelf ook graag Pipi.Omdat ik de afgelopen jaren allemaal dingen doe die ik nog nooit gedaan had maar waarvan ik ergens een verlangen voelde en ik ook ergens wel wist dat ik het kon ;).

 

 

Rens, je bent een godsgeschenk die op mijn pad is gekomen. Al tijdens de eerste twee sessies weet jij mij te raken waar ik nog nooit geraakt ben en voel ik me veilig genoeg om dit aan te gaan’.

 

‘Ik kan het nog niet echt plaatsen, wat er is gebeurd, maar DANK JE WEL. Je bent enorm confronterend en dat raakt heel veel enge dingen die ik heel lang heb vermeden, maar hier wel aan durf te gaan’

👁️ Ik ben hier om je te herinneren en om je uit te nodigen.

Hier lees je HOE ik dat doe:

  • Low key kennismaken met mij kan bijvoorbeeld via mijn sociale media pagina of via de blogs op mijn website en/of mijn video’s op Youtube.
  • Op een laagdrempelige, waardevolle manier kennismaken kan via de 11 dagen online intuitie challenge, waarbij je 11 dagen lang video’s van me krijgt waarin ik je uitnodig.
  • Tijdens een energetische massage help ik je herinneren dat je lijf het zo waard is om aangeraakt te worden en nodig ik je uit om helemaal te ontspannen
  • Tijdens een 1:1 dag retreat krijg je maximaal help ik je herinneren aan wie je bent en waar je naartoe wilt en nodig ik je dieper uit om tot zelf inzicht te komen
  • Tijdens mijn Coaching sessies gaan we diep. We nodigen je innerlijke saboteur, je innerlijke kinderen en alle gewonde delen uit zodat je opnieuw je leven kan gaan leiden.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alles waaraan ik jou en mezelf wil herinneren?

Zorg dan dat ik e-mailadres heb: renske@wijseneigen.com

Op  Instagram ben ik het meest actief.

👁️ I see you

Achtergrond informatie

In 2011 ontving ik mijn diploma Leisure & Hospitality Management aan de Rooi Pannen te Breda.

In 2015 heb ik de diploma tot Communicatiedeskundige in ontvangst mogen nemen aan de Fontys te Tilburg.

Tussendoor reisde ik de wereld over en werkte ik onder andere als nanny, als serveerster, in een hostel en in een strandtent en wandelde ik de Santiago de Compostella.

In 2018 nam ik mijn diploma als Bezieligscoach in ontvangst te Hoogendijk Coaching en Opleiding. Deze opleiding is CPION geaccrediteerd.

In maart 2020 nam ik mijn certificaat Energetische Massage – Niveau 1 in ontvangst te Healing Space. Dit opleidingsinstituut is CRKBO geregistreerd.