Home Voor Vrouwen

Voor Vrouwen

by Renske Reniers

Lieve, waardevolle vrouw

To love means to embrace and at the same time to withstand many endings, and many many beginnings- all in the same relationship.

– Clarissa Pinkola Estés – Women Who Run with the Wolves

Het leven nodigt me al een hele tijd om mijn Vrouw Zijn nóg meer te ontdekken. Want, heel eerlijk, had ik geen idee wat dat precies inhoud. Vrouw Zijn.

Er is veel verandert in de afgelopen honderden, duizenden jaren. Veel vrouwen zijn zich (net als ik) gaan spiegelen aan mannen. Hard werken, bijvoorbeeld. Alle ballen hoog houden. We zijn vaak verhard, razen,  en voelen competitie en angst voor elkaar, terwijl ik – en ik weet zeker – alle vrouwen ergens diep van binnen het verlangen voelen om ons opnieuw te verbinden met onszelf, met onze zachtheid, met onze eigen wijsheid – verlangens – innerlijke kracht en met elkaar!

Vrouwencirkel

Vroeger kwamen vrouwen regelmatig – maar met name eens per maand tijdens hun maantijd – samen, om uit te rusten, om te verbinden, om wijsheid te delen. Ze dansten, deden rituelen, zang, verhalen en meditaties bijvoorbeeld.

Een vrouwencirkel bestaat uit een (kleine) groep vrouwen, die ernaar verlangen om hun maskers af te zetten, om tot rust te komen en zich te verbinden met andere vrouwen.

BELANGRIJK! Ik stel mijn huis open, maar we doen het samen.

 

Hier kan je meer lezen over Vrouwencirkels.

Kijktip: The Red Tent op Netflix

Muziek inspiratie: I AM  GRANDMOTHER SONG  INNER PEACE

Please let me feel inner peace

From my center

from the center of me

My heart is open

I am aware

in me there’s a knowing

of love,

love

love.

 

👁️ Ik ben hier om je te zien, te herinneren en om je uit te nodigen.

 

Vanuit mijn eigen reis en verlangen voel ik dat het tijd is om mijn hart en huis te openen voor Vrouwenwerk. Zowel online en offline.Over mijn andere programma’s en toffe dingen die eraan komen, houd ik je graag op de hoogte.

 

Fijn dat je er bent lieve vrouw,

 

AGENDA:

_Op vrijdag 11 juni 2021 van 19:00 u tot ongeveer 21:30 u  ben je van harte welkom om samen te komen met een groep mooie vrouwen! DIT WAS GEWELDIG!

Op vrijdag 16 juli 2021 van 19:00 u tot ongeveer 21:30 u  ben je van harte welkom om samen te komen met een groep mooie vrouwen! VOL!

Op vrijdag 13 augustus van 19:00 u tot ongeveer 21:30 u ben je van harte welom om samen te komen met een mooie groep vrouwen!

Je kan je aanmelden via renske@wijseneigen.com, dan stuur ik je alle gegevens op!

 

 

ERVARINGEN:

Ik wil je bedanken voor de fijne avond. Het was echt een heel fijn samenzijn!
Van te voren wist ik natuurlijk niet helemaal waar ik me voor had opgegeven. Mijn intentie was ook niet doorvragen en gewoon op me af te laten komen.
Je hebt de avond fantastisch geleid. Je hebt mij en iedereen het gevoel gegeven dat we er mochten zijn. In het moment en met onze eigen emotie.
Voor mij was het fijn, om verwachtingen van moeder,vrouw werknemer etc..  even thuis te laten en voelen hoe ik me even wou voelen en welke emotie er op dat moment speelde.

Maar dankjewel voor de foto’s en sowieso mega bedankt voor de inspirerende en mooie sessie.

Ik vond het echt heel erg waardevol en denk nog vaak terug aan die avond in jouw mooie tuin.

Wat ben je toch een mooi mens 😊.

 

 

Een uitnodiging voor Vrouwen